9 august 2012

Cele mai importante lucruri pe care le vor barbatii de la o femeie




Poate iti inchipui ca in mintea unui barbat se petrec lucruri mult mai complexe sau ca iti va fi imposibil sa-l citesti, sa-l intelegi, sa stii ce vrea. Cu toate acestea, la baza, creierele barbatilor sunt la fel ca si ale femeilor, si ei fiind capabili de emotii, sentimente si trairi la fel ca si tine. Poate uneori sunt prea incapatanati sa si le arate sau sa iti ceara ceea ce au nevoie dar, in mare, ei au nevoie de aceleasi lucruri pe care si tu le pretinzi intr-o relatie care iti doresti sa fie ceva serios. Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care un barbat le doreste de la o femeie chiar daca nu le spune direct.

Contactul fizic
Hai sa admitem. Suntem in secolul 21, nimeni nu ar mai trebui sa se ascunda. Cu totii ne gandim la sex, ne dorim afectiunea fizica. Poate ca noi barbatii ne gandim mai mult la acest lucru decat femeile dar, de ce sa ne ascundem dupa degetul mic? Avem nevoie de sex oricand, oriunde, in orice conditii. Sexul este placut dar nu trebuie sa te rezumi la el. De multe ori o strangere de mana, o imbratisare cazuta ca din senin pot fi cea mai placuta forma de apropiere fizica.

Complimente
La fel ca si femeile, uneori poate chiar mai mult, si barbatilor le place sa fie complimentati. Atunci cand arata bine, nu te sfii sa o faci. Conteaza nu numai la ego ci si din punct de vedere sentimental.

Reactii oneste
Nu mima orgasmul si nici placerea. Minciuna nu-si are locul intr-o relatie normala, cu atat mai putin in pat. Daca nu esti sincera, nici un barbati nu vor stii ce trebuie sa faca pentru a te satisface. In plus, chiar daca nu la inceput, dupa o vreme si vor da seama ca nu esti sincera.

Acceptare
Un barbat vrea sa fie acceptat asa cum este, nu ca si pe ceva care trebuie schimbat, renovat dupa cum crezi tu ca ar fi bine. Da, nimeni nu e perfect, mai gresesc si ei dar, cine nu o face? Accepta-l pentru ceea ce este si nu pentru ceea ce vrei tu sa devina.

Simtul umorului
Barbatilor le place sa rada, sa se simta bine. Simtul umorului este una dintre calitatile cele mai importante pe care le admira la o femeie si in plus, acesta este extrem de atragator.

Sinceritate
O relatie nu se poate baza pe altceva decat pe onestitate. Si aceasta trebuie sa fie in prim plan inca de la prima intalnire. Daca esti cu adevarat interesata nu incerca sa pacalesti barbatul cu chestii neadevarate, ci joaca cu cartile pe fata. Daca il placi, spune-i-o.

Incredere
Daca nu puteti avea incredere unul in celalalt, relatia este inca de la inceput sortita esecului. Crede-l pe cuvant atunci cand iti spune ceva si nu il hartui mereu cu telefoane si mesaje in care sa-l verifici din ora in ora daca este acolo unde zice ca este si daca face ceea ce zice ca face. Increderea inseamna in primul rand respect si ambii parteneri trebuie sa se respecte unul pe celalalt pentru a face relatia sa functioneze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu