4 iunie 2012

Cate un pic din viata mea II

       Viata mea nu a fost una roza nu mi sa dat tot ce am dorit pe tava am muncit pentru a vea de toate am crescut doar cu un parinte stiu ce inseamna viata cu bune cu rele.
       Sa vorbim despre dragoste caci aici despre asta e vorba.Am avut si relati cu un sfarsit bun dar si care sau sfarsit urat.

       In aceasta postare va voi povesti despre singura mea relatie in care ne-am despartit din cauza altora.Eram in clasa  a IX a cand am cunoscut un baiat in parc a venit la mine si mia cerut o intalnire eu am  acceptat si a doua zi neam  intalnit in oras la un suc neam plimbat prin parc si ma condus acasa mi-a cerut numarul de telefon i lam dat si a plecat pupandu.ma pe obraz.
       In aceasi seara mia trimis un sms intrebandu.ma daca poate sa ma sune sami aude vocea.Vorbeam la telefon in fiecare seara si ne intalneam in fiecare zi cat de putin posibil.A fost frumos totul cam 2 saptamani dupace a inceput sa se comporte ciudat, am tot insistat sa imi spuna ce se intampla neam intalnit in parc in acelas loc unde ne-am cunoscut.Mi-a spus ca nu stie cum sami spuna fara sa ma supar pe el dar nu are de ales nu poata sa gaseasca alta solutie decat sa  asculte de mama lui mia spus ca trebuie sa se mute in Ungaria si ca nare de ales findca au probleme financiare si ca alta solutie nu au gasit decat sa se muta cu toti la sora lui.  
         Am acceptat situatia nam facut nici o scena  desi el mia spus toate astea inainte cu o zi ca el sa plece.Atunci a fost ultima data cand lam vazut desi dupa ce sa mutat am mai vorbit la teleon un timp.  Oricum a fost frumos cat a durat nu pot sa spun ca lam iubit pentru ca as minti dar am tinut la el mi-a fost drag si mia parut rau ca ne despartim. 
         Astept povestea voastra de iubire sau despre o relatie  care va este drag la adresa de imail crystynutza5@gmail.com sau la comentari si acesta va fi postat pe  blog va astept cu nerabdare!!!!!!