24 mai 2014

Cum sa fi misterioasa cu succes la un barbat.






Ochi în ochi

Privirea unei femei este, în sine, un mister şi o încântare. Priveşte-l în ochi câteva secunde şi atenţia lui va fi a ta pentru toată seara. Dacă vrei să-l cucereşti şi să-l intrigi, să se gândească numai la tine, o privire intensă şi tăcută, urmată de un zâmbet mic este trucul cel mai sigur.


Ascultă tot şi spune puţin

Dacă vrei să îl pui pe jar încă de la prima întâlnire, nu începe să sporovăieşti despre toată viaţa ta şi nu înşira toate interesele tale. Lasă-l să te descopere, ascultă tot ce are de zis. O femeie care ascultă şi este atentă la ceea ce spune un bărbat este deopotrivă percepută ca o raritate (în mintea bărbaţilor, majoritatea femeilor vorbesc prea mult), dar şi ca o creatură misterioasă.

Fii indisponibilă

Doar pentru că îţi place un tip, nu înseamnă că trebuie să-i răspunzi la telefon din prima secundă în care te sună. Nici să îi răspunzi mereu afirmativ şi să fii mereu gata de o întâlnire cu el nu este întotdeauna o strategie bună. Dacă vrei să fii misterioasă şi să-i strneşti instinctul de vânător, spune-i din când în când că eşti ocupată cu altceva.


Zăpăceşte-l

Emoţiile unei femei se văd adesea pe faţa ei, în expresii şi reacţii. Dacă vrei să treci drept cea mai misterioasă fiinţă de pe pământ, cel mai bine este să-ţi controlezi reacţiile şi expresiile.
Dacă spune o glumă, zâmbeşte, chicoteşte, dar nu te arăta atât de încântată, încât să fie sigur că a câştigat bătălia. Lasă-l să se întrebe dacă iţi palce de el cu adevărat, sau doar i se pare.