2 iunie 2012

Cate un pic din viata mea


         Sper ca va place acest blog. Ce as mai putea sa va povestesc din viata mea, intotdeauna cand are nevoie o prietena de-a mea, de-un sfat, apeleaza cu incredere la mine si intotdeauna reusesc sa ii dau cele mai bune sfaturi. 
         Tot timpul mi s-a spus ca gandesc intr-un mod aparte si vad lucrurile asa cum sunt ele in realitate. Imi dau seama usor ce fel de persoane sunt prietenii mei si cei cu care stau de vorba.                      Intotdeauna cand o persoana are nevoie de parerea mea legata de relatia ei/lui imi dau seama ce nu merge intr-o relatie si daca aceasta va dura sau daca persoanele implicate au ganduri serioase. 
         Ceea ce nu inteleg este faptul ca atunci cand este vorba de mine, de ce nu-mi dau seama de faptul daca merita sau nu, sa ma implic in relatie. In trecut nu prea am avut noroc pe plan sentimental, dar acum sunt casatorita si fericita, iubesc cu adevarat si simt ca sunt iubita la fel de mult.
        Ma bucur ca in final pot sa spun cu mana pe inima ca mi-am gasit perechea, ca am reusi sa gasesc iubirea adevarata si reciproca. Pot sa spun ca insfarsit IUBESC SI SUNT IUBITA!!!!!!!!!! ceea ce conteaza cel mai mult.