30 octombrie 2012

Mesaje de dragoste XII


Singuratatea e lacasul in care ma aflu, singuratatea e mania pe care o iubesc, singuratatea e asternutul in care dorm, singuratatea sunt visele-mi din somn ,singuratatea e starea mea, singuratatea e tot ce mai pot avea, singuratatea ma-npinge de la spate, sa-mi fie dor de moarte..., singuratatea e inima mea, singuratatea e in toate si atat de sete mi-e de moarte.

As iubi vantul, dar el mereu fuge, as iubi fulgerul, dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine, dar...Tu MA VEI IUBI ????

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii.

Fluturii traiesc doar o zi pe pamant. As vrea sa ma fi nascut fluture sa petrec aceea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor si sa ma inalt la cer, sa le spun si celor de acolo ca si pe pamant exista Raiul, in baratele tale.

16 iepurasi… 8 se spioneaza...5 sunt la somnic si frumos viseaza...2 mai albiori...dau cadou de sarbatori...iar ultimul a citit...un nou paste fericit.

Esti cel mai mic castig si totusi o comoara.Esti gandul ce-mi da viata dar totusi ma omoara.Esti cel mai dur cosmar si cel mai dulce vis.Esti un colt de iad dar si un paradis ...

Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg." E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn

Daca vrei sa afli cat de mult ne iubim iesi afara in ploaie si intinde mainile! cati stropi prinzi atat ma iubesti tu pe mine; cati stropi scapi atat te iubesc eu pe tine!

O scoica de aur e inima mea si perla iubirii se afla in ea;scoica se poate sparge de stancile reci,dar iubirea din ea va ramane pe veci.

Pastreaza-ma in ochii tai...sa fiu mereu cu tine,azi te iubesc mai mult k ieri si mai putin k maine...si dak totusi ma iubesti...citeste amintirea si nu uita k intr-o zi ti-am daruit IUBIREA!

Cand te gandesti ca ma gandesc ca te gandesti la mine, eu ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine...

Este foarte usor sa faci o femeie fericita! Trebuie sa-i fii : prieten, partener, iubit, frate, tata, profesor, educator, bucatar, mecanic, instalator, arhitec, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut si amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, intelegator, tolerant,modest, sincer, practic, curajos, recunoscator, vesel, pasional. Este foarte greu sa faci un barbat fericit.Are nevoie de mancare si sex...

Imi aduc aminte cum a fost prima oara... M-am asezat pe spate, shi incet incet am simtit o intepatura, de unde a iesit sange. Tu mai intrebat daca ma doare, iar eu, cu ochii in lacrimi, am zis ca nu, dar pana la urma n-am mai putut suporta, si am tipat. Ah! Te-am scos masea afurisita...
 

Mesaje de dragoste XI


 - As sa iti daruiesc un sarut sa fie etern, sa iti scriu o poveste, unde sa fii tu printul fermecat iar eu printesa din castel, sa ma iubesti, sa te iubesc si niciodata sa nu ma uiti.

 ::: Love SMS
 - Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc... supara cel ce iubeste... cel iubit isi bate joc!

 ::: Love SMS
 - Atunci cand crezi ca totul in viata e pustiu, inchide ochii .. asculta bataia vantului ce-mi poarta vorbele dulci: Te IUBESC sufletelu meu drag !

 ::: Love SMS
 - As vrea ca inima ta sa bata langa a mea, sa simti si tu cum e sa traiesti atunci cand ma iubesti, asa cum TE IUBESC (by angel_lov)

 ::: Love SMS
 - T-tandru, E-esential, I-irezistibil, U-unic, B-bland, E-etern, S-scump, C-curajos ... Asa potzi fii doar tu iubitule!

 ::: Love SMS
 - In noapte stau si plang... La inima ta nu pot sa ajung... Plang si as vrea sa-ti spun... Sa te intorci din drum... Dar simt ca-i prea tarziu acum...

 ::: Love SMS
 - Alfabetul incepe cu litera "a", numaratoarea cu "1", tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine! (by Gabytz)

 ::: Love SMS
 - Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"

 ::: Love SMS
 - Si ce daca ma iubesti... eu nu te iubesc.... nu te iubesc cum ma iubesti tu... te iubesc mai mult!

 ::: Love SMS
 - Sarutul tau e visul pentru care ma trezesc dimineata.

 ::: Love SMS
 - Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te impiedici de un ciob numit NORAC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si ca culegi o floare numita IUBIRE!

 ::: Love SMS
 - De ce ploua azi? de ce plange cerul? eu cred ca plange pentru mine... oare? sau pentru tine... asa sa fie? dar ploua prea mult, cred ca plange pentru amandoi, pentru ca inca nu ne-am gasit, maine daca e soare , ce zici ne intalnim?

 ::: Love SMS
 - Cand ingerasii in rai se jucau, pentru ca unul era tare dragut, ceilalti l-au aruncat pe pamant! Ups! te-ai lovit?

 ::: Love SMS
 - Tu nu stii de mine... nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu... eu te privesc si nu-mi ajunge... te simt si nu ma satur... te am si te mai vreau.

 ::: Love SMS
 - Daca vreodata luna nu-ti va fi aproape, daca soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: iubirea mea, care niciodata nu te va lasa...