15 noiembrie 2012

Mesaje de Craciun V


Ne despart multi km, dar eu iti sunt aproape si iti doresc un Craciun minunat, bogat in emotii, dragoste si fericire.

Sa-ti aduca mosu un sac plin de bucurii, succese, fericire si o surpriza in plus care sa te faca sa vezi viata in roz. Craciun fericit alaturi de cei dragi sufletului tau!

Iti doresc un Craciun cu zapada, foc in soba si in suflet, lumanari si speranta, fericire si noroc, suflet pereche si bucurie de impartit!

Sper sa te bucuri de sentimente adevarate, familie unita, cadouri multe si tot ce iti doresti de Mos Craciun... La multi ani si Craciun fericit!

Un bradut cu multe cadouri, mirosul de cozonac, stelutele de gheata pe geam, sunetul colindelor si dragostea vietii tale...

De Craciun esti invitatul meu: ne batem cu bulgari, facem un om de zapada ca sa iti treaca supararea... o sa pierzi cu siguranta ;)). Ne punem dorinte in timp ce ne uitam spre cer si fulgi de nea ni se topesc usor pe fata.

Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati... sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Fie ca spiritul Craciunului sa iti mangaie sufletul, sa iti aduca bucurii si prosperitate, fericire si noroc, cadouri sub brad si oameni dragi aproape!

Sa ai parte de cele mai fericite sarbatori din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase de Craciun.

Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor.

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

Fie ca spiritul Craciunului sa iti incalzeasca sufletul!

Mesaje de Craciun IV

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Ganduri bune fug spre tine, sanatate si mult bine! Sarbatori fericite si un Craciun de poveste!

Brad inalt sa ai in casa, cozonac proaspat pe masa, sa auzi colinde-afara, si sa ninga... pan' la vara!

Noapte Sfanta, vis cuminte, pace-n suflet si in minte!

De Craciun sa fii mai bun, iar sufletul in piept sa-ti fie umplut doar cu bucurie!
Mult Succes!

Acest mesaj e marturia ca Sarbatoarea Craciunului trebuie sa fie in noi in fiecare zi si sa nasca dorinta de a duce lucrurile pana la capat. Craciun fericit!

Craciunul e momentul magic al anului. Hai sa calatorim dincolo de nori pentru a le aduce celor dragi o frantura de stele. Sarbatori fericite!

Craciunul aduce armonie, iar armonia incepe cu un zambet. Zambeste in fiecare zi a vietii tale. Craciun fericit!

Sper ca acest Craciun sa-ti aduca nu doar cadouri, dar si liniste, dragoste si intelegere reciproca.

Fie ca acest Craciun sa iti dea curajul de a cauta Adevarul din tine pentru ca doar astfel ne putem considera intr-adevar fericiti! Craciun fericit!

Daca viata de zi cu zi te pune pe alergat, te agita, te streseaza, ia o pauza si ureaza celor dragi Craciun fericit, asa cum iti urez si eu tie. Craciun fericit!

Mesaje de Craciun III


Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!

Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni!

In aceasta noapte uita gandurile negre. Ai multe alte nopti in care sa te ocupi de ele. Linisteste-ti sufletul si trimite cate un gand frumos catre fiecare dintre cei dragi si o sa te simti impacat.

Craciunul- o zi in familie, iti ofera bucuria de a revedea fragmente din copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, fii alaturi de cei dragi!

Iti aduc in dar o impletire de ganduri curate, deschide-ti inima si paseste cu sfintenie in acest cerc, care ne uneste prin aceleasi trairi. Simte Craciunul!

Ca urmare a eforturilor organizatiilor pentru protectia animalelor, renii de la sania lui Mos Craciun au fost reintegrati in habitatul lor natural. In consecinta, anul asta Mosul nu poate veni cu cadouri!

Iti mai aduci aminte primul Craciun? Erai invaluit de puritate, siguranta, iubire... Traieste de fiecare data Primul Craciun!

HO! HO! HO! Craciun fericit! Doreste cineva sa cumpere cadouri?

...chiar sa fii fericit, sa ai un brad plin de lumini, sa trimiti felicitari, sa fii in familie, sa daruiesti, sa fii alaturi de jumatatea ta, sa te bucuri, sa razi din suflet cu adevarat!

Clopotei la usa ta, licarit de glob in brad, miros bun de cozonac, caldura in suflet si in casa! Sarbatori fericite!

Mesaje de Craciun II

Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa te gaseasca alaturi de colegii tai. Cu alte cuvinte, nici anul asta nu ai liber de Craciun!

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

Printre fulgi iti trimit un zambet curat, cauta-l, vine din cer spre tine in noaptea de Craciun!

Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani. Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om.

In deplin consens cu incalzirea globala iti urez un calduros Craciun fericit!

Pacea si linistea sa fie calauza ta in seara de Craciun. Fii mai bun, mai intelegator, imparte cu bucurie spiritul sarbatorii!

E timpul sa inchizi ochii si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. E timpul sa-ti amintesti cum stateai cu nasul lipit de geam incercind sa-l vezi pe Mos Craciun.

Traieste in culori de Craciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfintenia de alta data...

Cu ocazia sfintelor sarbatori de Craciun, guvernul Romaniei aduce la cunostinta cetatenilor introducerea impozitului special pe Sarbatori!

Mesaje de Craciun I

Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit!

De Craciun,
daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te
 speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun.

Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni... de Sarbatori!

Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine.
Iti urez cele mai fericite sarbatori!

De fapt tu aduci magie in fiecare clipa vietii mele.
Nu sper, pentru ca stiu ca anul 2009 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie intre noi.

Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului.

In perioada asta a anului vreau sa-ti spun ca singura magie pe care o simt nu e cea a Craciunului, ci magia ta... Te iubesc si vreu sa-mi petrec toate zilele de Craciun cu tine!

Ori de cate ori petrec timp departe de tine, imi pare ca e timp irosit. Tu dai inteles zilelor vietii mele. N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde... Nu e nimic mai imbietor.