25 mai 2012

Arta seductiei II

       4. Sa nu fii obsedat de urmatoarea intalnire pe care o voi avea


- Cu cat te gandesti mai mult la urmatoarea intalnire, la ce vei face si ce vei spune cand o vei intalni, cu atat sansele tale de a rata intalnirea sunt mai mari. Este in natura umana ca actiunile tale, tonul vocii tale la urmatoarea intalnire, sa-ti reflecte obsesia.
- "Echipamentul de depistare al disperarii" cu care o fata este dotata nativ, o va ajuta sa te "miroasa" imediat. Barbatul care toata ziua se gandeste la cum sa se comporte in timpul viitoarei intalniri, are toate sansele sa faca greseli atunci cand acesta va avea loc.
- Deci, sfatul nostru legat de ceea ce trebuie sa faci cand urmeaza sa ai o intalnire cu o fata care iti place cu adevarat, este sa nu te gandesti deloc la acea intalnire.

Concluzie: termina cu ganduri de genul;" ce voi purta maine la intalnire, ce sa spun, sper sa nu par stupid ..."
Sa nu cazi insa nici in extrema cealalta:"cine-i fata, cum o cheama?" Fii echilibrat: "Este atragatoare, imi place; voi vedea cum vor evolua lucrurile la viitoarea intalnire"


      5. Ai incredere in tine si incepe prin a te apropia de respectiva fata


Incearca sa te apropii de ea imediat ce o vezi si spune-i: " Buna, esti cumva fata pe care ar fi grozav sa o pot cunoaste ?" Daca raspunde da, atunci continua: " De ce?" Focalizeaza discutia pe ceea ce ea ti-ar putea oferi. Poarta discutia intr-un mod cat mai natural, cu o nota de caldura in voce.

Daca n-ai curajul sa porti o discutie de ganul asta, atunci, in timp ce treci pe langa ea, spune-i ca ai impresia ca tocul de la pantof este pe cale sa i se desprinda, si apoi continua-ti drumul. Incearca, ai sa vezi CA MERGE. Nu intelege gresit ca"adresandu-te unei fete si apoi trecand mai departe merge", pentru ca merge numai in parte: nu te ajuta sa o cunosti pe acea fata dar te ajuta sa prinzi incredere in tine si sa capeti experienta pentru viitor, pantru a putea sa-ti castigi o atitudine naturala in compania fetelor.

Concluzie: cand vezi o fata de care ai vrea sa te apropii, fa-ti curaj spunandu-ti: "Vezi fata aceea? Eu sunt baiatul cel mai potrivit pentru ea!" Nu ezita, nu te gandi, du-te si ofera-i experienta vietii ei!


       6. Ghiceste-le viitorul in palma - mai ales la prima intalnire, fetele vor fi incantate


La prima intalnire, unul din subiectele pe care il poti aborda este cel legat de predictii - succes garantat - fetele se dau in vant dupa genul de teme: " sa vedem ce-ti rezerva viitorul?"; o poti intreba deci: "Ce parere ai despre metafizica? Crezi in astrologie? Crezi in ghicitul viitorului in cartile de tarot? Ce parere ai? Crezi ca este pierdere de timp? Crezi in interpretarea viselor?" Daca fata isi manifesta interesul, si in 90% din cazuri si-l manifesta, lauda-te cu cunostintele tale in domeniu (te poti pregati cat de cat citind chiar in acest site, pe aceasta tama), dar noi iti recomandam in mod special sa insisti pe ghicitiul in palma care, iti ofera avantajul ca pe langa faptul de a o impresiona cu cunostintele tale, mai ai si posibilitatea de a o lua de mana. Nu ramane decat sa te inarmezi cu cateva cunostinte in acest domeniu, cunostinte pe care le vei gasi tot aici. Aceasta este una din cele mai bune si mai sigure metode de a putea intra in vorba si chiar a stabili o apropiere de o fata.
 Tot ce trebuie sa faci, este ca la petreceri, sau in baruri, sau la orice fel de adunare de tineri, unde vezi grupuri de fete, sa intri in vorba cu una din fete pe tema aceasta. In timp ce-i vei face chiar o demonstratie, sa zicem de ghicit in palma, in jurul vostru se vor mai strange si alte fete, care cand tu vei termina, vor incepe sa strige: "si eu vreau!; si eu!" si tu vei fi centrul atentiei - crede-ne! este simplu si cu success garantat.
 Sunt si alte mici trucuri cu care poti atrage o fata, in afara ghicitului viitorului: numere de magie; daca stii mici trucuri cu carti de joc sau cu obiecte pe care le poti face sa dispara si apoi sa reapara, iti garantam acelasi succes nebun.
Nu mai pierde timpul, ca trece viata pe langa tine! Du-te si aplica ce-ai invatat si nu vei regreta.


     7. Ea este insotita de un prieten - sau un grup de prieteni? Cum sa o abordezi? ...sau, cum sa depasesti obstacolele




 Ea este tinta. Prietenul ei este obstacolul. Si acest "ostacol" va deveni nervos cand tu intri in vorba cu "tinta". Cand se va simtii ignorata, "tinta" va deveni din ce in ce mai nervoasa, si in final va actiona, bagandu-se intre tine si "obstacol" cu vorbe de genul: "trebuie sa plecam acasa (sau in alta parte)", sau " vino sa-ti arat ceva" etc. Daca tu nu ai petrecut cu "tinta" mai mult de 10 - 15 minute, influenta pe care tu o ai asupra ei este cu mult mai mica decat influenta "obstacolului", si atunci, eventual, vei mai avea doar sansa ca in timp ce pleaca, sa-i strecori in palma, numarul tau de telefon. Retine insa, ca in general, in asemenea momente ai pierdut, esti mort.
Bun, si atunci ce-i de facut? Tactica de abordare trebuie sa fie alta: incepe prin a ataca frontal "obstacolul": prieten, frate, coleg se scoala, sau ce-o fi fiind: intra cu el in vorba, imprieteneste-te cu el, creaza-ti o relatie excelenta cu el, astfel incat sa nu simta intr-o prima faza nici un resentiment atunci cand "ataci tinta".
 Fii cat mai dinamic, glumet, incearca sa captezi atentia , nu numai a "obstacolului", dar si a intregii asistente, spune glume, strange cat mai multe maini, fa-i sa rada, sa se simta bine. Cand ai realizat toate acestea, iti poti focaliza toata energia asupra "tintei", care, apropo, este oricum, jumatate castigata, pentru ca pana acum, te-a urmarit cu toata atentia, si s-a amuzat la glumele tale alaturi de ceilalti. Daca vei face toate acestea, e foarte greu de grezut sa nu ai sorti de izbanda.
 Si inca ceva: daca vei ataca "tinta", trebuie neaparat sa o separi de "obstacol", altfel vei avea o sarcina mult mai grea; uneori e bine sa te ajuti cu un prieten, care sa se apropie de "obstacol" si sa-l tina ocupat, pentru a-i putea separa. Nici unui baiat care insoteste o fata, nu-i place s-o vada pe aceasta discutand in particular cu un alt baiat, cu atat mai putin s-o vada tinuta de mana sau chiar sarutata, pentru ca se trezeste in el "barbatul man" si atunci, ai o problema. Odata ajuns cu ea intr-un loc mai intim, ai scapat si de "obstacol" si de inhibitiile fetei, care in public, alaturi de tine, ar putea gandi: "o, ce o sa spuna prietenul meu vazand ca eu....." sau, "oare cei care m-au vazut, ii vor povesti prietenului meu/mamei/etc ca eu...".
 Foarte important: Nu uita ca, aproape intotdeauna, in orice grup de fete, exista una singura, de obicei urata, care neavand nici partener si poate si din invidie, ar putea sa-ti strice planurile lagate de "tinta", influentand grupul sau pe "obstacol"; de aceea, in prima faza cand incerci sa te faci placut grupului, pentru a abate atentia "obstacolului", nu uita sa te ocupi si de "fata cea urata si cu gura rea", facand-o sa te simpatezeze si in felul acesta ti-ai facut un aliat de nadejde.
Varianta de a "extrage" "tinta" dintr-un grup de fete: te duci hotarat spre acel grup si: "Scuzati indrazneala, dar vreau sa vi-o rapesc pentru cateva clipe pe...."tinta"; o tin doar cateva clipe". Odata scoasa din grup, ii spui: "... motivul pentru care mi-am permis sa te rup de grup, este ca ... (paaaaaauuuuuuuuzzzaaaa), toate prietenele tale sunt foarte frumoase,....dar tu ai "un ceva" care te scoate in evidenta (eventual te uiti spre sanii ei - nu foarte insistent si nu obraznic, fara sa-i spui ceva - ...si as vrea sa-ti spun ca.... (si taci, parca ai fi incurcat, asteptand sa te intrebe ea, pentru ca sigur i-ai trezit curiozitatea) ... trebuie sa-ti spun ca (si-i faci un compliment care nu trebuie sa fie direct legat de aspectul ei, ci mai general) ...imi pari o fata nemaipomenita". Uita-te in ochii ei in timp ce ii spui toate acestea, apoi: "daca am fost prea indraznet, te rog sa ma ierti, pentru ca sincer, n-as vrea sa te supar", dupa care te retragi; daca procedezi astfel, acesta fata este castigata si va alerga ea dupa tine.


    8.Barbatul Seducator... Romantic ...


 Acesti barbati stiu cum sa faca placere fetelor, sa le indeplineasca dorintele, uneori inainte ca acestea sa fi fost exprimate...(aceasta nu inseamna ca se comporta ca niste catei docili care se lasa condusi - fetelor nu le plac in general, acesti baieti). Oricine, dar absolut oricine are o necesitate, iar tu trebuie sa stii sa i-o implinesti.

    9. Are importanta felul in care arat ?


  Da, dar nici pe departe atat de mult pe cat ai crede. Barbatii apreciaza fetele la prima privire, dupa felul in care arata - fata, coafura, ochii, ... ok-ok, stim, multi dintre voi ar dori sa incepem lista enumerarilor cu alte parti ale trupului. Oricum, mai mult decat orice, este vorba de motivele care ne fac sa intoarcem capul dupa ele sau din contra, sa ne ferim privirea. Deci este perfect normal sa credem ca la fel gandesc si fetele.
 Fetele, in orice caz, atribuie o mai mica importanta felului in care arata barbatul, in raport cu cat de placut le face sa se simta acel barbat. Un aspect placut - o fata interesanta, corp frumos, haine elegante - toate la un loc iti vor da mult mai usor sansa de a putea sa vorbesti unei fete, dar NUMAI ATAT: sa vorbesti; de aici incolo, sa o cuceresti, nu mai tine de aspect, ci de comportamentul tau, de spiritualitatea ta, de modul in care vei reusi sa o faci sa se simta bine in compania ta.
Concluzie: un aspect placut iti da sansa apropierii mai usoare de o fata, dar nu aspectul tau va pastra acea fata langa tine.

Arta seductiei I

       1. Regula celor 3 secunde


Cea mai importanta regula din toate cate vei invata, este ca n-ai voie sa EZITI mai mult de 3 secunde. Chiar daca in acel moment nu iti vine nimic in minte pentru a initia o discutie cu o fata, indiferent ce-ai face, nu incalca regula celor 3 secunde! Actioneaza in limita acestor 3 secunde, chiar daca n-ai idee cum vei continua; fii convins ca iti va remarca spontaneitatea, si din acel moment, te va privi intr-un mod favorabil. Daca insa, eziti, astepti, si intr-un final te hotaresti sa te apropii de ea, pleci de pe o pozitie dezavantajoasa tie.
 Daca tu tocmai ajuns in preajma ei, actionezi in limita celor 3 secunde, ea SIGUR iti va sesiza spontaneitatea, pentru ca va remarca cat de rapid ai actionat imediat dupa apropierea de ea; fii convins ca ea a notat momentul in care ai aparut in zona ei, chiar daca nu era atenta la asta, chiar daca era ocupata cu altceva, pentru ca tu ai reprezentat prin apropierea ta, o schimbare (o miscare) in imediata ei vecinatate, statica. In varianta in care tu erai acolo si ea a aparut, este acelasi lucru - va remarca spontaneitatea ta daca actionezi in limita celor 3 secunde. Sa presupunem insa ca ea nu te observa cand apari, sau tu pur si simplu apari de nicaieri sau ea apare de nicaieri, daca actionezi in limita celor 3 secunde, rezultatul este acelasi; in caz contrar, cand in sfarsit te va observa, in ea se va putea declansa alarma: oare de cat timp erai acolo fara sa spui nimic?; nu cumva o urmaresti? - "piei satana!".
 Dar respectarea regulii celor 3 secunde, iti este favorabila tie, pentru moralul tau: daca in limita celor 3 secunde i te adresezi, nu vei avea timp sa observi unele aspecte sau sa prinzi franturi de discutii care te-ar putea inhiba, care te-ar putea face sa renunti a te adresa ei, e posibil sa o surprinzi privindu-te si sa crezi ca te-a si cantarit si te-a catalogat intr-un mod defavorabil tie, facandu-te sa-ti pierzi curajul.
 Prima impresie este foarte importanta si aceasta impresie pe care tu o vei lasa este ca esti un tip spontan si cu incredere in el, o persoana puternica, care impresioneaza intr-un mod placut. Acest fapt iti va crea o platforma sanatoasa, stabila, de pe care sa te lansezi intr-o conversatie cu ea.
 Regula celor 3 secunde nu este aplicabila 100%, pentru ca este posibil ca odata aparut, s-o observi dar sa fii retinut de o persoana sau de o actiune, pentru a te putea apropia de ea. Regula celor 3 secunde se aplica din momentul in care ai observat-o, si ai posibilitatea de a te apropia de ea. Dar daca aceste conditii sunt indeplinite, atunci chiar ca nu mai este timp de gandire: "ma vazut, nu m-a vazut, o fi bine sa ma apropii acum de ea,....?" timpul trece, asa ca da-i bice!
Concluzie:
 - Cea mai defavorabila parte a neaplicarii regulii celor 3 secunde, este ca fata sa te vada in timp ce tu eziti sa te apropii de ea.
- Poti folosi cele 3 secunde , observand in timp ce te apropii de ea, un element de imbracaminte mai deosebit, eventual o carte pe care o tine in mana, sau sa surprinzi cateva vorbe dintr-o discutie de-a ei, si astfel vei avea un subiect cu care sa poti ataca.




       2. Fii mereu natural!



Incearca sa fii cat mai relaxat, fii tu insuti, gandeste-te ca ea nu este singura fata din lume, si daca nu merge, ai tot timpul sa incerci din nou. Faptul ca esti timid, nu trebuie sa te inhibe, gandeste-te ca si fetele sunt timide, si ele pot simti la fel ca tine, doar ca uneori isi mascheaza mai bine aceste stari.
 Daca simti ca nu ai succes, nu incerca sa-ti depasesti limitele, treci peste asta, mergi mai departe, nu lasa disperarea sa te cuprinda si gandeste-te intr-una ca vor mai fi si alte ocazii.
Concluzie:
 - Fii echilibrat: "Aceasta fata este foarte draguta, dar ca ea mai sunt multe altele si daca cu ea nu merge, asta este".
- Evita gandirea de genul: "Acesta fata este cea care mi-a fost sortita, ea este singura si n-am voie sa ratez aceasta sansa" sau de genul: " Nu-mi pasa ce gandeste aceasta fata, ea poate fi usor inlocuita cu alta, precum o piesa de schimb".




3. Elibereaza-te de mentalitatea:"Eu nu am nevoie sa fac favoruri fetelor pentru a le seduce"


  Barbatii au in cap tot timpul prostia (ca ei nu vor sa faca favoruri**) asta, dar ea niciodata nu functioneaza. Nu se stie, dar probabil este informatie genetica, ca barbatii sa fie convinsi ca daca fac un serviciu unei fete, automat, trebuie sa urmeze din partea acesteia, o deosebita simpatie pentru ei, ba chiar iubire si de ce nu, sex. ** De fapt, se intampla tocmai invers: Barbatulul face favoruri fetei tot timpul, si este convins ca pentru o masa la restaurant pe care o achita el, un bilet la cinema, etc, automat fata trebuie sa-i cada la picioare - nimic mai fals (asta in cazul unor fete de calitate).
 Noi nu spunem ca nu trebuie sa fii amabil cu o fata, ba din contra, dar daca o faci, fa-o pentru ca asa simti tu, fii natural, fii amabil fara sa astepti ceva in schimb, si atunci ai si toate sansele de a o cuceri.
Concluzie:
- evita de a face orice pentru o fata, doar pentru a o impresiona
- evita sa cazi in cealalta extrema: "eu nu fac niciodata nimic pentru o fata".
- Fii echilibrat: "Eu nu fac servicii unei fete pentru ca vreau ceva in schimb, ci pentru ca, pur si simplu imi face placere sa o servesc".



Citestea continuarea in postarea urmatoare ====>>