23 mai 2012

Povestea mea de dragoste

  Ma gandeam sa impartasesc cu voi povestea mea de dragoste ca sa va faceti si voi curajul de a-mi trimite prin email povestea voastra. Cu dorinta de a va cunoaste mai bine am sa va povestesc cate ceva din viata mea.
  Ca si in viata oricaruia dintre voi am avut si relatii care s-au sfarsit cu lacrimi si durere, am fost si eu inselata, mintita, parasita ca oricare dintre voi, nu poate nimeni sa nege acest lucru fiindca e ceva firesc, se poate intampla la oricine nu conteaza cum esti "inbracat" sau cati bani ai in buzunar sau cat de frumoasa esti, ceea ce conteaza este faptul ca ai o inima la fel ca oricare dintre noi care poate sa fie ranita.
    Cum spune si proverbul: "Dupa ploaie vine soare" asa si in viata reala dupa mai multe relatii esuate iti gasesti sufletul pereche, care te intelege, te asculta, te accepta cu bune si rele, care este langa tine la bine si la rau, int-un cuvant care te iubeste cu adevarat, multi baieti spun foarte usor "te iubesc" fara sa simta si fara sa stie cum e cu adevarat sa iubesti, asta sta in firea lor, spun cele doua cuvinte in cele mai multe cazuri doar ca sa ajunga in patul nostru, crezand ca noua ne ajunge doar sa ne zica anumite lucruri si fara sa arate cu adevarat ceea ce simt sau ceea ce vor.
    Povestea mea a inceput acum 5 ani, eu fiind la liceu, mi-am activat internetul pe telefon si am intrat pe un chat, mai mult de plictiseala si cu gandul de a uita o relatie anterioara. Intr-o zi mi-a dat un mesaj un baiat, pe nume Daniel, i-am raspuns si am inceput sa vorbim mai des, dupa un timp mi-a cerut numarul de telefon am, vorbit mai mult la telefon ne-am trimis poze, dar a fost o mica problema el era din Craiova iar eu din Satu Mare, fiind distanta mare intre noi ne-am intalnit dupa un an in care doar la telefon am vorbit, si totusi la o distanta asa de mare relatia noastra a rezistat, desigur pana nu ne-am vazut nu am avut chiar asa de mari sperante pentru ca nu era nimic sigur.
    Cand ne-am vazut mi-am dat seama ca el e sufletul meu pereche si ca voi sta alaturi de el mereu, ne-am casatorit m-am mutat la el si acum ne intelegem foarte bine si pot sa spun cu mana pe inima ca si la batranete tot inpreuna vom fi si suntem fericiti.
    Fiti increzatoare pentru ca undeva e si pereche voastra, daca nu ati gasit-o inca si credeti ca in dragoste totul e posibil. Nu exista nici un obstacol ce ar putea sa stea in calea iubiri voastre nici distanta nici varsta nici bani daca iubesti cu adevarat totul se rezolva toate relele trec si nimica nu ti se va parea imposibil in viata.
    Ma bucur ca am putut inpartasi cu voi povestea mea si sper din toata inima ca veti face si voi la fel chear de e trista sau fericita va rog sa mi le trimiteti la una din adresele urmatoare de email: stelysta_19@yahoo.com sau crystynutza5@gmail.com va astept!!!