29 septembrie 2012

Ce să nu faci „din dragoste”


Stau și mă întreb: oare care este cea mai mare durere care poate exista? Oamenii se refac destul de repede după o boală fizică sau după ce suferă o pierdere financiară. Pentru dureri fizice avem medicamente, pentru bani muncim și facem alții. Dar când este vorba de inimă, de suflet? Când ești rănit în inimă eşti terminat… Dacă cel mai important om din viaţa ta îţi întoarce spatele, dacă persoana pe care o iubeşti te respinge, dacă cel căruia i-ai împărtăşit cele mai adânci taine ale sufletului te trădează… te simţi devastat; ești gol şi singur. Nu cred că vrei să treci prin așa ceva…

Dar… oare ai vrea ca persoana pe care o iubești să pățească asta? Sunt convins că ai răspuns deja cu un „Nu!” hotărât și răspicat. Nimeni nu dorește așa ceva pentru persoana iubită. Dar vreau să te conștientizez de faptul că te-ai putea totuși afla în pericolul acesta. Și doresc să te ajut să-l eviți spunându-ți ce să Nu faci „din dragoste”.

E foartă frumoasă perioada așa-zisă de cucerire. Acel timp de început. Când un băiat vede o fată și nu o mai poate uita… Când o fată vede un băiat și el se potrivește perfect cu prințul din visurile ei… Apoi acele gesturi mici, cuvinte jucăușe, complimente deosebite… toate menite să-i dea un semnal celuilalt: „hei, te plac!”. Odată cu frumusețea momentului apare însă și pericolul…

Îndrăgostit fiind, se poate să uiți că nu cunoști suficient de bine fata sau băiatul respectiv și te implici serios în relație. Îi promiți partenerului marea și sarea și luna de pe cer! Îl faci să viseze cu ochii deschiși la viitorul roz bonbon pe care-l veți avea împreună… Voi Doi! Se pun în joc sentimente, energie, timp, resurse… Totul pentru iubire! Graba aceasta însă duce deseori la despărțiri urâte. Ajungi să cunoști cu adevărat persoana și să nu-ți mai placă. Nu degeaba se spune că dragostea e oarbă.

Și cum să-i spui acum că dragostea de care vorbeai adineaori… nu era chiar dragoste? E prea târziu acum să te retragi fără să provoci în viața celuilalt sentimentele de care vorbeam mai sus. Sfatul meu este să păstrezi mereu echilibrul între rațiune și sentiment. Da, e frumos să iubești! Dar așa cum spune și înțeleptul Solomon: toate lucrurile sunt frumoase la vremea lor. Ai răbdare să vă cunoașteți mai bine. Așteaptă să fii sigur pe ceea ce simți. Asigură-te că nu vei răni persoana pe care o iubești!

Concluzia mea cititorule: nu te grăbi niciodată „din dragoste”!

Mesaje de dragoste X

Dragostea este oarbă şi iubiţii nu pot să vadă nebuniile mici pe care le fac. William Shakespeare

1 + 1 = 2 ochi care plâng de dorul tău; 2 + 3 = 5 simţuri care te doresc; 2 + 5 = 7 zile în care te vreau lângă mine; 5 + 7 = 12 luni în care nu pot trăi fără tine. Te iubesc!

Opt litere, două cuvinte, un singur înţeles: Te iubesc!

Când sunt cu tine mă simt cel mai bine, şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că sunt contemporan cu tine.

Ce frumos sunt ochii tăi albaştrii, când pictez totul în negru şi suspin în noapte fără chipul tău aproape.

Când mă gândesc la noi şi mai ales la tine, mesajele frumoase pe care le dau parcă îşi pierd din rime.

Dacă mi-aş propune să găsesc un sinonim la un înger ceresc nu ar dura prea mult până să rostesc Anca te iubesc!

De s-ar scrie o poezie despre tine în care să se explice sufletul tău şi frumuseţea, ar spune cine ar vedea “poetul minte, nu există aşa ceva, nu sunt îngeri pe pământ”.

Eşti pentru mine tot ce înseamnă fericirea şi vreau să-ţi zic că eşti mai frumoasă ca iubirea.

M-am trezit şi în clipa următoare am simţit că mie dor şi m-am îndrăgostit, te iubesc dar nu ştiu cum să-ţi spun vreu să ştii că sunt după tine nebun. Dar eu ştiu că tu vei fi numai a mea, să fiu acum lângă tine acum aş vrea, dar când voi veni eu te voi săruta, şi dorul cumplit va dispărea. Te iubesc foarte mult!

Matematica se învăţă în şcoală, şi mai greu şi mai uşor, dar iubirea se învaţă fără nici un profesor.

Te iubesc în stil armani că să moară toţi duşmanii, te iubesc în stil gabbana că eşti dulce că bomboana iar atunci când nu am ce face te iubesc în stil versace.

Mesaje de Buna Dimineata

Mesaj urgent pentru o fata:
INsuportabil de fermecatoare,
INcredibil de atragatoare,
INexplicabil de seducatoare,
Si cea mai frumoasa din lume.
Textul mesajului:
  Daca zambesti citind aceste randuri, atunci nu le-am trimis in zadar. Buna dimineata, iubito!


Buna dimineata, ingeras! A rasarit soarele sa te vada. Numai sa nu-i zambesti prea mult ca iar o sa fie canicula.


Buna dimineata puisor
Pe o aripa de zbor,
Iti soptesc incetisor
Ca de tine imi este dor!


A fost odata ca niciodata un EL si o EA… El era un baiat cu un suflet atat de bland si o iubea tare mult pe EA….
EA… EA nu era decat o iluzie de-a lui, o iluzie care domnea doar noaptea, si care nutrea aceleasi sentimente pentru EL… Insa iluzia disparea intotdeauna in valurile marii atunci cand afara se crapa de ziua… dar asta pana intr-o zi cand iluzia deveni realitate si EA… in sfarsit… isi indeplini visul de a-l trezi pe printul ei in zorile diminetii, de a-i simti atingerea buzelor si de a-i sopti usor la ureche :
TREZIREAAAAA !!!


Poate ca nu-mi vei raspunde in dimineata asta, si poate ca ma voi intrista un pic, dar dragostea mea va strabate mii de kilometri de cabluri electrice si iti va spune ca te iubesc. Buna dimineata, scumpa mea.


Ai facut comanda de o trezire placuta? Semneaza de primire. Serviciu de livrare.


Ce poate fi mai rau decat o dimineata de luni? Numai o dimineata, care a trecut fara un gand despre tine, iubita mea!!!

Buna zi… nu dim..! seara!… sau nu?… M-am incurcat in fusele astea orare, cat este ora la voi in rai?


Buna dimineata, draga mea.
Cand m-am trezit, primul meu gand ai fost tu…
 un cer senin si o dispozitie corezpunzatoare, si totul datorita tie, puisor!! te sarut dulce, printesa mea!


Soarele nu ar fi portocaliu, marea nu ar fi albastra, iar eu nu as fi fericit daca nu ai fi tu. Buna Dimineata, Iubire.


Un pupic acum soseste si un altu te trezeste ori ce ai zice ori ce ai face un pupic tot nu -ti da pace lasa sa faca ce vrea ca-i trimis din partea mea …

Mesaje de Noapte Buna



Majoritatea oamenilor inchid ochii pentru ca vor sa doarma… Eu ii inchid pentru ca vreau sa te vad! Noapte buna!

As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.


Noapte buna ingeras sa dormi intre fluturasi, sa visezi vise frumoase… si-am sa vin in vis la tine sa iti dau pupuri de la mine ca sa dormi ingeras mai bine. Daca voi veni in vis, sa nu te sperii ca te-am cuprins, eu te voi saruta si iti voi spune soapta mea…TE IUBESC DRAGOSTEA Mea!


Cand amintirea iubirii iti da fiori, sa stii ca este un gand de-al meu trimis spre tine pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand. Somn usor, ingeras.


Da-mi Doamne aripi sa zbor… La Gurita Mea in dormitor… :x … Sa-i sarut gurita dulce… :*:* …:)..Ca sa poata sa se culce!


Noapte buna somn usor, sa visezi un dracusor cu cornite si codita, sa te sarute pe gurita, dracusorul sunt chiar eu si te voi iubi mereu!! Noapte buna, my dear!!


Pe valul mari si al durerii te voi astepta mereu cu un vis de aur, si smaralde iti voi pune in par ca tu esti tot ce-mi doresc, fara tine as muri (te iubesc). Te voi astepta mereu, ingerasul meu. Somn usor… lacrimi imi curg de dor, dar ce sa fac… nu ma uita, noapte buna.:x


Noapte buna, scumpul meu ingeras! Sper sa visezi atat de frumos… Iar dimineata sa spui ca ai dormit ca un copil. Sa dormi bine, scump ingeras! Somn usor! :-*


O zi poate sa treaca fara sa te vad,
O zi poate sa treaca fara sa vorbesc cu tine,
O zi poate sa treaca fara sa-ti scriu,
Dar nici o zi nu trece fara sa ma gandesc la tine!
~Noapte buna~:)


Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc.


E noapte,mi-e frig si sunt atat de singura, iar gandul meu e cu tine mereu… as vrea sa te simt aproape,sa ma tii in brate si sa-ti spun cat de mult te iubesc…


Cand soarele incalzeste cealalta jumatate de pamant, cind Luna si Stelele pictate pe bolta cereasca il trimit pe mos Ene sa ne aduca somnul dulce, atunci si eu iti urez noapte buna si un somn usor!
Puiu te iubesc enorm…


Daca as avea aripi as zbura pana la tine, daca as putea te-as tine langa mine, dar eu nu am aripi, nici putere, te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna!


De la un beep se ajunge la o intalnire, de la o intalnire la un sarut, de la un sarut la o noapte de amor… ce zici imi dai un beep si iti voi spune noapte buna direct?


Noapte buna… sper sa visezi ceva frumos la noapte!!!…… Pe mine normal! La ce te gandeai???


Si ingerii sunt gelosi pe mine ca dorm si te visez pe tine.


Mi-am pierdut ursuletul si nu am cu cine sa dorm… nu ai vrea sa-l inlocuiesti???… promit ca nu te dezvelesc dar de restul nu raspund….


Sa visez un inger? Dar am deja un vis… si am si un inger… iar ingerul e visul meu… Tu esti tot ce mi-am dorit! Te iubesc!


Iti trimit acest mesaj sa-ti spun noapte buna, dar promit ca in curand nu o sa-ti mai spun noapte buna prin mesaj … Pentru ca vreau sa ti-l spun personal …


Inchide ochii si vei simti cum ma apropii de tine, cum buzele mele se ating de ale tale! A fost un sarut de noapte buna! L-ai simtit?

Intr-o noapte intunecoasa cand vei merge sa te culci, am sa vin la tine in vis sa-ti sarut buzele dulci, dar sa nu inchizi fereastra c-am sa vin in seara asta.


Intr-un minut, inima bate de 72 de ori, chiar daca inima ta ar bate o singura data pe minut, tot ai ramane in viata, pentru ca de 71 de ori bate pentru tine inima mea… Noapte buna


Hey!! Esti libera in noaptea asta??? Pentru ca vreau sa visez o persoana foarte dulce… asa ca, daca esti libera, inchide ochii si dormi. Nu-mi place sa astept… noapte buna.


Noapte buna. Ingerii sa-ti vegheze somnul. Iar tu vegheaza-l pe al meu, pentru ca ingerul meu esti Tu.


Grija este forma cea mai dulce a iubirii, si atunci cand cineva iti spune sa ai grija de tine, vrea de fapt sa spuna ca vei fi in inima lui mereu… Noapte buna si vise frumoase!


Hey tu!!!
Da da, tu…
Cea draguta…
Care tine acest
telefon in mana!
dormi?
Vroiam sa-ti spun doar
Noapte Buna…!