15 noiembrie 2012

Mesaje de Craciun III


Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!

Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni!

In aceasta noapte uita gandurile negre. Ai multe alte nopti in care sa te ocupi de ele. Linisteste-ti sufletul si trimite cate un gand frumos catre fiecare dintre cei dragi si o sa te simti impacat.

Craciunul- o zi in familie, iti ofera bucuria de a revedea fragmente din copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, fii alaturi de cei dragi!

Iti aduc in dar o impletire de ganduri curate, deschide-ti inima si paseste cu sfintenie in acest cerc, care ne uneste prin aceleasi trairi. Simte Craciunul!

Ca urmare a eforturilor organizatiilor pentru protectia animalelor, renii de la sania lui Mos Craciun au fost reintegrati in habitatul lor natural. In consecinta, anul asta Mosul nu poate veni cu cadouri!

Iti mai aduci aminte primul Craciun? Erai invaluit de puritate, siguranta, iubire... Traieste de fiecare data Primul Craciun!

HO! HO! HO! Craciun fericit! Doreste cineva sa cumpere cadouri?

...chiar sa fii fericit, sa ai un brad plin de lumini, sa trimiti felicitari, sa fii in familie, sa daruiesti, sa fii alaturi de jumatatea ta, sa te bucuri, sa razi din suflet cu adevarat!

Clopotei la usa ta, licarit de glob in brad, miros bun de cozonac, caldura in suflet si in casa! Sarbatori fericite!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu