9 august 2012

Cele mai fierbinti trenduri din dormitor




Te plictisesti in dormitor? De ce nu ai incerca ceva nou? Rutina este cel mai mare inamic al pasiunii. Si daca nu stii cu ce sa incepi, iata care sunt cele mai fierbinti trenduri ale anului 2012 in materie de sex.

1. Afrodisiacele (Mancaruri, condimente si plante specifice)
Or fi ele antice dar nu degeaba sunt folosite de atatea mii de ani. Nimeni nu s-a plans inca de calitatea afrodisiacelor prin urmare, de ce nu ai incerca sa iti condimentezi putin viata intima folosindu-te de ele? In plus, va puteti apropia si mai mult pregatind un meniu afrodisiac impreuna, in bucatarie. E un preludiu excelent si o sansa de a invata ceva nou. Daca nu stii cu ce sa incepi, o poti face cu ceapa si cu usturoiul, doua legume afrodisiace excelente.

2. Pernitele
Da, ai auzit bine, pernitele. Te vor ajuta sa privesti sexul dintr-un alt unghi. Renunta la partidele de sex terne pe salteaua dreapta si adu cat mai multe perne in patul conjugal pentru a incerca noi si noi pozitii. Gandeste-te ca nici macar pozitiile din Kama Sutra nu au fost gandite pe o suprafata complet plana, fara perne. Chiar si pozitia misionarului, devine mult mai interesanta daca iti ridici zona pelviana putin cu ajutorul unei pernite. Incearca si nu vei regreta.

3. Partidele in trei
O idee putin mai riscanta dar cu siguranta un trend peste care nu putem trece cu vederea. Si e riscanta in primul rand pentru ca nu stii niciodata daca partenerul e dispus la asa ceva prin urmare, va trebui sa discutati problema inainte. Daca sunteti amandoi de acord si nu va deranjeaza cu nimic sa aduceti o a treia persoana in pat alaturi de voi, de ce nu ati face-o? E o experienta noua care sa mai alunge din rutina de zi cu zi. Totul depinde de felul in care definiti voi ca si cuplu o relatie monogama si cat de dispusi sunteti sa treceti dincolo de limitele impuse de educatia pe care ati primit-o.

4. Sexul virtual
Nu poate fi vorba de sex cu adevarat in mediul virtual dar cine stie, viitorul ne poate rezerva suprize majore. Nu incape indoiala insa ca distanta este un mare dusman al oricarei relatii, indiferent de cat de puternice sunt sentimentele. Zilele sexului prin telefon au apus insa, odata cu aparitia camerelor web si a posibilitatii de comunicare instant atat audio cat si video prin intermediul calculatoarelor conectate la Internet.

Suna bine? Daca da, alege-ti varianta potrivita si aplic-o imediat in viata ta intima. Sigur, va trebui sa discuti si cu partenerul daca alegerea ta este una mai indrazneata dar suntem siguri ca va fi de acord. In principiu, nimanui nu-i prieste monotonia si cu totii ne-am bucura daca am putea aduce un plus de actiune in viata de zi cu zi, cu atat mai mult in dormitor, acolo unde pasiunea si placerea sunt foarte importante. La final, va veti bucura amandoi de ceva nou si veti avea posibilitatea de a va consolida legaturile emotionale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu