21 iunie 2012

Mesaje de dragoste aniversare


Anii-s trecatori dar ne raman mereu sa ii purtam in spate. Fie ca anii vietii tale sa-ti treaca frumos, ca un buchet de flori sa ii aduni si sa ii porti usori la inima, sa te patrunda dulce mereu aroma frumos parfumata de amintiri frumoase.

Soare si iubire,
Zambete si fericire,
Din bratele tineretii
Pan la capatul vietii!

N-as fi eu daca nu te-as iubi,
n-as sti ce e fericirea daca visele tale nu ti le-as implini,
as zambi fara rost daca nu te-as pastra in gand,
as cauta in van implinirea pe pamant.
Azi purtand in suflet acea dulce implinire
Iti urez jubiland, la multi ani iubire!

Cele mai frumoase mesaje aniversare
De ziua ta iti daruiesc un cadou special, un gest ce sper ca va pastra peste ani in inima ta cele mai frumoase mesaje aniversare, pentru tine minunatule om o carte de dragoste dedicata tie, ca sa nu uiti niciodata cat de frumos e sa fi iubit.
Cele mai frumoase lucruri in viata nu pot fi exprimate in cuvinte, pentru asta s-au inventat alte gesturi mai speciale... sper ca vei intelege!

Un cadou de dragoste
Dragostea e cadoul ce-l primesc numai oamenii buni si drepti si pentru tine iubitul nostru ___, nu purtam in inimi decat multa, multa iubire. Asta-i tot ce ne inspira inima ta blanda si generoasa. Esti o persoana minunata si vrem sa te facem sa simti acest lucru, vrem sa intelegi ca vei fi mereu inconjurat de dragoste, asa ca la aceasta aniversare iti facem un cadou special, o carte ce ne dorim sa poarte mesajul nostru de dragoste adanc in inima ta mare.
Te iubim mult, prietenii tai...

Esti minunat/a
Esti o persoana minunata si ne gandim mereu la tine cu atata dragoste incat la aceasta aniversare ne-am gandit sa iti dedicam o carte de dragoste.
Sa fii iubit/a mereu asa cum meriti, sa ne iubesti si tu asa cum noi ne dorim atat de mult, sa ne fii aproape si sa ne luminezi vietile cum ai facut-o si pana acum dar mai ales sa fi fericit/a! Pentru ca meriti!
Cu mult drag...

Tinem mult la tine
Anii au trecut dar tu ai ramas aceeasi persoana minunata la care am ajuns sa tinem atat de mult. Ai un loc aparte in inimile noastre si acum, la aceasta aniversare speciala am vrut sa-ti oferim un cadou deosebit care sa-ti incalzeasca inima si sa te faca sa simti cat esti de iubit. Inca multi ani vor mai trece dar tu ti-ai castigat prieteni ce-ti vor ramane alaturi mereu indiferent ce se va intampla. Esti iubit/a si esti dorit/a mereu in vietile noastre si aceasta carte speram sa poarte mesajele noastre de dragoste spre inima ta.
Ai tai prieteni nedespartiti...

Dragoste, cea mai importanta
Sub acelasi soare crestem toti si totusi ajungem sa fim atat de diferiti, unii blanzi si sensibil, altii violenti si inconstienti, unii romantici si pasionali, altii reci si superficiali, unii deprindem intelepciunea odata cu trecerea anilor, altii ramanem cu prostia... Lumea e o scoala, viata si oamenii ne sunt profesori si colegi si unii o trec cu brio in timp ce altii nici nu-si dau seama cat de mult au ratat. Pentru ca dragostea e cea mai importanta materie a vietii, pentru ca ea se cere si la examenul final pentru mantuire, mesajul nostru pentru aceasta aniversare speciala este sa inveti sa iubesti pentru ca dragostea e cel mai frumos lucru daruit de Dumnezeu oamenilor. Iti oferim aceasta carte de dragoste scrisa numai pentru tine pentru ca asa e dragostea, e capabila sa implineasca dorinte incredibile pentru oricine, doar sa o lasi in inima ta.
Fii un elev silitor... pentru premianti sunt pregatite premii minunate!

O aniversare speciala
Astazi e o aniversare speciala nu doar pentru tine ci si pentru noi toti cei care te iubim si tinem la fericirea ta.
Ti-ai castigat un loc special in inimile multor oameni care iti vor fi alaturi si vor avea grija de tine mereu. O mare familie de prieteni si prietene sau adunat aici sa-ti transmita un sincer si calduros: La multi ani!

Viata e un munte
Viata e un munte care se urca cu greu dar cu cat ajungi mai sus cu atat privelistea e mai minunata. Sper sa te bucuri din plin de ea de acolo de sus unde ai reusit sa ajungi si sper sa nu te opresti nici o clipa din drumul tau pentru ca asa cum spune o inteleapta vorba : spre destinatia finala a vietii partea cea mai frumoasa este insusi drumul facut. Chiar si lupta este placuta cand stii pentru ce lupti si mai ales daca lupti pentru o cauza nobila.
Oricat de sus vei ajunge sa nu uiti niciodata ca toti oamenii se bucura sau sufera la fel; ofera iubirea si fericirea ori de cate ori ai ocazia.
Iubeste si vei fi fericit...o suta de aniversari!

Esti o floare rara
Din solul vietii a rasarit o floare de o frumusete rara, iar inimile noastre s-au infiorat de mireasma ei deosebita.
Iti multumim ca ne umplii vietile de culoare si parfum si iti transmitem mesajele noastre de dragoste la aceasta aniversare printr-o carte speciala scrisa numai pentru tine. Anii trec dar tu devii din ce in ce mai minunata deoarece esti plina de dragoste si dragostea e nemuritoare.
Te asteptam mereu cu drag in vietile noastre.
Ai tai iubiti...

Ne-ai inspirat dragostea
Ne-ai daruit iubirea gratuit si totusi noi ne simtim atat de indatorati, poate pentru fericirea si armonia ce ni le-au inspirat purtarea ta in viata noastra. Nu intelegem cum reusesti sa fii atat de perfect dar am reusit sa depridem de la tine franturi din arta de a traii fericiti si singura rasplata pentru acest dar deosebit poate fi doar dragostea si recunostinta noastra neconditionata.
Iti multumim ca existi ...

Esti o persoana deosebita
Unii ani se scurg ca si clipele, unele clipe se scurg ca anii, dar toate ne lasa-n inimi amintiri, rele sau bune. Tu esti cel care ne-a oferit de-a lungul timpului multe amintiri nepretuite pentru care te vom iubii mereu. Esti o persoana deosebita si suntem fericiti ca te avem. La multi ani si multe multe aniversari speciale si de-acum inainte!

Iti multumim
 Pentru dragostea si fericirea ce le-ai adus in vietile noastre, pentru sfaturile intelepte ce ni le-ai dezvaluit cu atata rabdare, pentru inima ta buna si generoasa care ne inspira, iti multumim, iti multumim,multumim si te iubim.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu