18 noiembrie 2012

Mesaje de Anul Nou

Reteta Anului Nou :
Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stres, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna! La multi, multi ani fericiti!


Frumusetea iernii, cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti si fericiti. Fie ca magia sarbatorilor sa va insenineze sufletele si sa va aduca sperante si forte proaspete ca sa impliniti tot ce va doriti !

Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi, in miez de noapte, la tine si iti va dori toata fericirea din lume. La multi ani fericiti si impliniti!

Fiecare moment al zilei are propria lui valoare: dimineata esti plin de speranta, dupa-amiaza iti aduce credinta, seara ai parte de dragoste, iar noaptea te odihnesti. Eu iti doresc sa te bucuri de toate acestea, in fiecare zi din anul care sta sa inceapa. Nu uita ca revelionul este un moment prielnic pentru a-ti fauri vise noi si pentru a redescoperi puterea de care ai nevoie ca sa le faci sa devina realitate. La multi ani si an nou fericit!

Scriu cu varful unui cui, inceputul anului. L-am intins prin sanatate, prin belsug si bunatate, in nestire prin iubire si prin... gem de fericire. Cu cerneala asta vie asternui cu bucurie, ast ravas ce iti trimit pentru anul ce-o sa vie. Un an nou minunat, plin de iubire si fericire!

Miros de brad, parfum de flori, bat la geam colindatori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori! Un an nou implinit si fericit!

In zile de sfanta si binecuvantata bucurie, cu ocazia Sarbatorilor Nasterii Domnului si a Anului Nou, va adresam cele mai frumoase si mai calde urari de sanatate si fericire, de belsug si prosperitate, alaturi de familii si de toti cei dragi.

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarnă sa patrunda in casa si in sufletul dumneavoastra si a celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza în noul an!

La cumpana dintre ani, e timpul sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta. Fie ca anul ce vine sa fie unul plin de realizari pe toate planurile. La multi ani! Un an nou fericit!

Anii trec, devenim mai bogati in amintiri si mai dornici de schimbari. Va doresc ca noul an sa va aduca situatii de maxima realizare, revelatii, mobilizare si toate impreuna sa va impace sufletul. La multi ani!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu