18 noiembrie 2012

Mesaje de Anul Nou II

"Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
La multi ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!

Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa!
Un An Nou fericit.

A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, în prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste sfinte sarbatori! Un an nou fericit si “La multi ani!”

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2013!

Fie ca anul 2013 sa iti aduca realizari pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sanatate si marire de salariu!

Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti.

Iti doresc ca in anul 2013 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti!

Un an nou, cu certificat de garantie. Oferta valabila doar in noaptea de 31 Decembrie 2012- 1 Ianuarie 2013.

Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!
Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu