14 aprilie 2012

Iubire online: 4 sfaturi de care sa tii cont






Site-urile de matrimoniale se pot dovedi o adevarata mana cereasca pentru viata ta sentimentala. 
Daca esti in cautarea unui partener, aici poti gasi o multime de barbati eligibili, indiferent care iti sunt criteriile! Si totusi, prudenta se impune: iata cateva dintre regulile pe care sa le pui in practica, dar si cateva greseli de care sa te feresti!

1. Ofera informatii reale despre tine

In mod cert, nu este nevoie sa inserezi foarte multe detalii despre tine (adresa de acasa, de pilda, nu trebuie oferita sub nicio forma, nici numele tau complet) pe profilul unui site de matrimoniale, insa cele pe care le oferi, este preferabil sa fie reale. Acelasi lucru este valabil si cand vine vorba despre poza de profil. Posteaza una recenta si, cel mai important, care te infatiseaza pe tine, nu pe vreun fotomodel superb cu care ti-ar placea sa semeni. 
Pentru ca intalnirile stabilite via site-urile de matrimoniale sa aiba sorti de izbanda si sa nu fie compromise din start, aceste doua conditii sunt de baza. Gandeste-te, de pilda, cum te-ai simti tu sa descoperi ca Brad Pitt-ul la care salivai de ceva timp nu este nici pe departe un barbat cu abdomen sculptat si cu o inteligenta sclipitoare, ci un individ obez si mediocru!

2. Nu presupune ca el va fi la fel de sincer ca si tine

In corelatie cu exemplul de mai sus, este esential sa nu iti faci sperante prea mari: daca instinctul iti sopteste ca un tip cu care flirtezi online este "prea bun pentru a fi adevarat", afla ca este foarte posibil sa aiba dreptate. Nu fi foarte socata, asadar, daca dai peste un barbat ca in exemplul prezentat anterior, in locul Adonisului de pe site-ul de matrimoniale! 
Amuzant sau nu, ai putea sa incerci sa faci mici "ajustari" mentale la descrierea pe care el o ofera: scade cativa centimetri din inaltimea lui, adauga kilograme in plus la greutate, scade din salariul pe care il pretinde si adauga niste ani la varsta pe care o sustine.

3. Invata sa citesti printre randuri

Profilul unui site de matrimoniale, chiar si atunci cand include informatii reale, cel mai probabil va fi presarat cu inflorituri sau adevaruri spuse pe jumatate. Pentru a-ti face o impresie cat mai corecta despre barbatii care par sa corespunda criteriilor tale, invata sa citesti printre randuri. 
Se descrie ca fiind numai bun de luat in brate? Cel mai probabil are cateva kilograme in plus. Afirma ca i s-a spus ca este un barbat frumos? Probabil ca mama sa este aceea care il ridica in slavi etc.

4. Nu te lasa pacalita de vorbe mari si siropoase

Carei femei nu ii place sa auda vorbe romantice si descrierea unor fapte marete? Insa profilurile de pe site-urile de matrimoniale sunt intesate de vorbe si descrieri mieroase si, de altfel, fantasmagorice, pe care este recomandat sa inveti sa le "citesti". 
Un barbat care iti spune ce vrei sa auzi - plimbari romantice sub clar de luna etc. - cel mai probabil nu urmareste decat un singur lucru. Altfel nu s-ar fi straduit atat de mult sa vrajeasca potentialele pretendente online!

2 comentarii:

Anonim spunea...

salut..am nevoie de un sfat...cum stiu daca la un baiat ii place de mine..daca intr-o seara ne-am sarutat..dar dupa aia nu m-a cautat..ce sa fac?mi-a cerut nr d tel da nu are centi:))).ce sa fac? l-a sunat o data...

Unknown spunea...

buna parerea mea este ca ar fi bine sa faci tu primul pas daca iti place de el, sunal si spunei ca ai vrea sa iesi cu el la un suc...daca acepta,ial incetisor nu ii spui din prima de ce ai vrut sa vb cu el...iti poti da sema daca te place din mai multe lucruri,din faptul cum te priveste si daca e interest de cea ce vb cu el sau e plictisit daka intoarce in alta parte capul knd ub cu el si nu e atent atunci nu sea e interesat d cea ce spui..iti poti da seama dakate place din faptul ca rade la glumele tale..daka se intampla lucrurile d mai sus si el nu face nici un avans trebi u la atactiune spunei ca il placi si ai vrea sa sti daka te place si ek. Sper ka te.am ajutat astept sami spui si mie ce sa intamplat cu baiatul repectiv.

Trimiteți un comentariu