25 mai 2012

Arta seductiei I

       1. Regula celor 3 secunde


Cea mai importanta regula din toate cate vei invata, este ca n-ai voie sa EZITI mai mult de 3 secunde. Chiar daca in acel moment nu iti vine nimic in minte pentru a initia o discutie cu o fata, indiferent ce-ai face, nu incalca regula celor 3 secunde! Actioneaza in limita acestor 3 secunde, chiar daca n-ai idee cum vei continua; fii convins ca iti va remarca spontaneitatea, si din acel moment, te va privi intr-un mod favorabil. Daca insa, eziti, astepti, si intr-un final te hotaresti sa te apropii de ea, pleci de pe o pozitie dezavantajoasa tie.
 Daca tu tocmai ajuns in preajma ei, actionezi in limita celor 3 secunde, ea SIGUR iti va sesiza spontaneitatea, pentru ca va remarca cat de rapid ai actionat imediat dupa apropierea de ea; fii convins ca ea a notat momentul in care ai aparut in zona ei, chiar daca nu era atenta la asta, chiar daca era ocupata cu altceva, pentru ca tu ai reprezentat prin apropierea ta, o schimbare (o miscare) in imediata ei vecinatate, statica. In varianta in care tu erai acolo si ea a aparut, este acelasi lucru - va remarca spontaneitatea ta daca actionezi in limita celor 3 secunde. Sa presupunem insa ca ea nu te observa cand apari, sau tu pur si simplu apari de nicaieri sau ea apare de nicaieri, daca actionezi in limita celor 3 secunde, rezultatul este acelasi; in caz contrar, cand in sfarsit te va observa, in ea se va putea declansa alarma: oare de cat timp erai acolo fara sa spui nimic?; nu cumva o urmaresti? - "piei satana!".
 Dar respectarea regulii celor 3 secunde, iti este favorabila tie, pentru moralul tau: daca in limita celor 3 secunde i te adresezi, nu vei avea timp sa observi unele aspecte sau sa prinzi franturi de discutii care te-ar putea inhiba, care te-ar putea face sa renunti a te adresa ei, e posibil sa o surprinzi privindu-te si sa crezi ca te-a si cantarit si te-a catalogat intr-un mod defavorabil tie, facandu-te sa-ti pierzi curajul.
 Prima impresie este foarte importanta si aceasta impresie pe care tu o vei lasa este ca esti un tip spontan si cu incredere in el, o persoana puternica, care impresioneaza intr-un mod placut. Acest fapt iti va crea o platforma sanatoasa, stabila, de pe care sa te lansezi intr-o conversatie cu ea.
 Regula celor 3 secunde nu este aplicabila 100%, pentru ca este posibil ca odata aparut, s-o observi dar sa fii retinut de o persoana sau de o actiune, pentru a te putea apropia de ea. Regula celor 3 secunde se aplica din momentul in care ai observat-o, si ai posibilitatea de a te apropia de ea. Dar daca aceste conditii sunt indeplinite, atunci chiar ca nu mai este timp de gandire: "ma vazut, nu m-a vazut, o fi bine sa ma apropii acum de ea,....?" timpul trece, asa ca da-i bice!
Concluzie:
 - Cea mai defavorabila parte a neaplicarii regulii celor 3 secunde, este ca fata sa te vada in timp ce tu eziti sa te apropii de ea.
- Poti folosi cele 3 secunde , observand in timp ce te apropii de ea, un element de imbracaminte mai deosebit, eventual o carte pe care o tine in mana, sau sa surprinzi cateva vorbe dintr-o discutie de-a ei, si astfel vei avea un subiect cu care sa poti ataca.




       2. Fii mereu natural!



Incearca sa fii cat mai relaxat, fii tu insuti, gandeste-te ca ea nu este singura fata din lume, si daca nu merge, ai tot timpul sa incerci din nou. Faptul ca esti timid, nu trebuie sa te inhibe, gandeste-te ca si fetele sunt timide, si ele pot simti la fel ca tine, doar ca uneori isi mascheaza mai bine aceste stari.
 Daca simti ca nu ai succes, nu incerca sa-ti depasesti limitele, treci peste asta, mergi mai departe, nu lasa disperarea sa te cuprinda si gandeste-te intr-una ca vor mai fi si alte ocazii.
Concluzie:
 - Fii echilibrat: "Aceasta fata este foarte draguta, dar ca ea mai sunt multe altele si daca cu ea nu merge, asta este".
- Evita gandirea de genul: "Acesta fata este cea care mi-a fost sortita, ea este singura si n-am voie sa ratez aceasta sansa" sau de genul: " Nu-mi pasa ce gandeste aceasta fata, ea poate fi usor inlocuita cu alta, precum o piesa de schimb".




3. Elibereaza-te de mentalitatea:"Eu nu am nevoie sa fac favoruri fetelor pentru a le seduce"


  Barbatii au in cap tot timpul prostia (ca ei nu vor sa faca favoruri**) asta, dar ea niciodata nu functioneaza. Nu se stie, dar probabil este informatie genetica, ca barbatii sa fie convinsi ca daca fac un serviciu unei fete, automat, trebuie sa urmeze din partea acesteia, o deosebita simpatie pentru ei, ba chiar iubire si de ce nu, sex. ** De fapt, se intampla tocmai invers: Barbatulul face favoruri fetei tot timpul, si este convins ca pentru o masa la restaurant pe care o achita el, un bilet la cinema, etc, automat fata trebuie sa-i cada la picioare - nimic mai fals (asta in cazul unor fete de calitate).
 Noi nu spunem ca nu trebuie sa fii amabil cu o fata, ba din contra, dar daca o faci, fa-o pentru ca asa simti tu, fii natural, fii amabil fara sa astepti ceva in schimb, si atunci ai si toate sansele de a o cuceri.
Concluzie:
- evita de a face orice pentru o fata, doar pentru a o impresiona
- evita sa cazi in cealalta extrema: "eu nu fac niciodata nimic pentru o fata".
- Fii echilibrat: "Eu nu fac servicii unei fete pentru ca vreau ceva in schimb, ci pentru ca, pur si simplu imi face placere sa o servesc".



Citestea continuarea in postarea urmatoare ====>>

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu